logo inventum    ithodaalderop logo
Royaal warm water, overal in huis  

Itho Daalderop heeft al sinds 1930 ervaring met warm water. Daarom levert en installeerd Hartwijk van dit merk een zeer ruim assortiment boilers. Met een boiler kunt u uw water verwarmen, op voorraad houden en zo altijd genieten van royaal warm water. Welke boiler voor u geschikt is, hangt af van uw situatie. Er zijn verschillende soorten; boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (laadboilers of indirect gestookte boilers) én boilers die volledig zelfstandig werken (elektroboilers). Als uw verwarming al naar wens is maar u wilt meer warm water in huis, hoeft u geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Deze boilers zijn de perfecte oplossing.
 

Bij Inventum wordt al ruim 100 jaar met veel toewijding, kennis en kunde gewerkt aan de ontwikkeling en productie  van warmwaterapparatuur voor toepassingen in uw woning. Bij Hartwijk kunt u terecht voor een breed assortiment boilers, warmtepompen en warmtepompboilers. De producten van Inventum voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De geavanceerde techniek staat borg voor probleemloos gebruik, optimaal comfort, kwaliteit, betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.

 

Elektrische boilers

Boiler hartwijk daaldrop combiconnect

 

Een Elektroboiler is een boiler die volledig zelfstandig werkt en niet aangesloten wordt op uw cv-ketel. Zoals de naam doet vermoeden, wordt elektriciteit gebruikt om het water op te warmen en geen gas. U kunt kiezen voor een Elektroboiler als uw verwarming centraal geregeld is, bijvoorbeeld door middel van blokverwarming, maar u sneller of meer warm water wilt.Laadboilers
Hartwijk boostboiler
Als een bestaande cv-ketel te weinig warmte levert, kan een laadboiler helpen. Bij combinatie van een reeds geïnstalleerde cv-ketel, met een warmtecomfort van bijvoorbeeld CW3, met de laadboiler is een opwaardering bereikbaar tot CW6. Een bijkomend voordeel is dat bij het tappen geen wachttijden meer optreden en dat de lagere stromingsweerstand resulteert in een hogere druk op de kraan.

 

Indirect gestookte boilers
Hartwijk igb boiler
Met een indirect gestookte boiler is het mogelijk om een groot tapwatercomfort te realiseren zonder dat u een krachtige cv-ketel heeft. Indirect gestookte boilers zorgen voor een snelle badvulling en maken het mogelijk om op meerdere punten tegelijk warm water te tappen.

 


Zou u meer informatie willen hebben over boilers of wilt u meteen een prijs ontvangen dan raden we u aan om
ons offerteformulier in te vullen.