Laat u niet misleiden door alle goedkope aanbiedingen voor een nieuwe CV ketel.
Vaak zijn zaken als een nieuwe dakdoorvoer etc. niet meegenomen en komt u alsnog duurder uit.

Bij ons krijgt u een complete offerte inclusief alle bijkomende kosten! 


hartwijk atag ketel

 

Hartwijk Atag 5jaar

hartwijk atag logo    Zeker de zuinigste

ATAG biedt hoogwaardige oplossingen voor verwarming en warm water voor woningen en bedrijven. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert ATAG de allerzuinigste en betrouwbaarste CV-ketels . Bovendien heeft de expertise van ATAG op het gebied van zuinig omgaan met fossiele brandstof ook geleid tot de ontwikkeling van duurzame producten. De combinatiemogelijkheden binnen het ruime ATAG assortiment bieden zowel particulieren als bedrijven altijd de meest geschikte oplossing voor verwarming en warm water. De hoge rendementen en de betrouwbaarheid van alle ATAG producten leveren bovendien een flink financieel voordeel op door de besparingen op brandstof en onderhoud. ATAG, zuiniger worden ze niet gemaakt!Hartwijk vaillant logo
Betrouwbaar
De bewezen betrouwbaarheid van Vailliant cv-ketels resulteert in onbezorgd genieten van warmte en warm water tijdens het douchen of baden met een uiterst stabiele watertemperatuur. In combinatie met de calorMATIC 370 klokthermostaat kunt u uw complete comfortwens voorprogrammeren zodat u nooit meer hoeft om te kijken naar uw klimaat-beheersing. Tevens is de ecoTEC plus te combineren met de Vaillant auroSTEP zonneboiler waarmee u uw huis op een duurzame milieubewuste manier verwarmd.

Hartwijk vailliant ketelEnergiezuinig
De ecoTEC plus serie heeft zuinigheid hoog in het vaandel staan, deze ketel haalt zelfs warmte uit de rookgassen waardoor u tot wel 30% kunt besparen op uw stookkosten. Tevens is de ecoTEC plus voorzien van een enorm zuinige A-label pomp waardoor u over de levensduur van het toestel tot €750 euro kunt besparen.

Comfortabel
De toestellen zijn verkrijgbaar in vrijwel ieder gewenst vermogen waardoor de ecoTEC plus uw comfortwens tegemoet komt. Een grote stortdouche of uw bad willen vullen in minder dan 6 minuten? De ecoTEC biedt hier een passende maar toch energiezuinige oplossing voor.

Slimme techniek
Dankzij de automatische deellastinstelling is het toestel continu aan het berekenen of het zuiniger kan presteren. Het gehanteerde vermogen wordt dus bepaald aan de hand van uw stookgedrag. Uw toestel stelt zichzelf zuiniger in zonder enige handeling.

 


 Hartwijk remeha logo  De standaard in kwaliteit.

De Remeha ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen! Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.


Hartwijk remeha ketelBijna overal te plaatsen
Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Anders en beter!
Alle belangrijke techniek is geintegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanneer de Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.


Perfect geregeld met Remeha iSense of qSense
De slimme Remeha iSense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. De iSense biedt uitgebreide programmeermogelijkheden via handige, gebruiksvriendelijke scrollmenu's. Er is ook een kleinere Remeha qSense-thermostaat, die u handmatig kunt bedienen. Zowel iSense als qSense krijgen via OpenTherm Smart Power stroom van de Tzerra en hebben dus geen batterijen nodig.


Mocht u meer informatie willen hebben over CV ketels of wilt u meteen een prijs ontvangen dan raden we u aan om
ons offerte formulier in te vullen.