Hartwijk Kabeltv rijgsysteemOngestoord tv kijken

Enorm biedt u een uitgebreid assortiment producten om er voor te zorgen dat u ongestoord televisie kunt kijken. Storingen door de kabelaansluiting kunt u namelijk zelf heel eenvoudig verhelpen. Als u vragen heeft, stap dan gerust bij ons naar binnen. Wij hebben ongetwijfeld de oplossing voor uw probleem.

Wat is interferentie?

Interferentie is kwaliteitsverlies in het televisiebeeld doordat het huidige kabelaansluitsnoer naar de TV niet meer voldoende bescherming biedt tegen nieuwe signalen vanuit de ether. De ether wordt steeds voller met "nieuwe" signalen. Denk maar aan draadloze telefonie of draadloze internetverbindingen in huis. Indien de kabelaansluitsnoeren van uw aansluitpunt naar uw TV en/of video een lage afschermwaarde hebben, kunnen nieuwe signalen worden opgepikt en treedt er kwaliteitsverlies op. Dit kunt u zien als sneeuwerig beeld of ruis. Met de komst van o.a. digitenne zal dit probleem alleen maar erger worden.

Hartwijk KabelTV stersysteemWat is er aan te doen?

Bij Enorm zijn er aansluitsnoeren en pluggen met voldoende bescherming verkrijgbaar. Deze moeten een afscherming hebben van minimaal 60 dB. Hoe hoger de afscherming, hoe beter (75 dB is beter dan 60 dB). Bij deze snoeren weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Het aansluiten van meerdere TV toestellen.

Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor een rijgsysteem of een stersysteem. Onze verkopers adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is. In de schema's ziet u duidelijk de verschillen en kunt u makkelijk, aan de hand van de nummers, aflezen welke producten u nodig heeft.