Al jaren lang zijn wij gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten. Wij zijn altijd op zoek naar het product dat precies bij u past. Daarnaast hebben wij een eigen reparatie dienst aan huis. Geen lange wachttijden voordat uw machine gemaakt is want tegenwoordig kunnen we toch niet meer zonder een wasmachine! Wij geven een eerlijk advies bij aanschaf van een nieuw huishoudelijk apparaat. Want wat moet u met een Miele als u maar 1 keer per week wast en wat moet u met een Indesit als u 5 keer per week wast. Om er achter te komen wat wij nu eigenlijk bedoelen, moet u maar eens langs komen om een goed en eerlijk advies te krijgen.


 

Hartwijk bosch logoOok Bosch is een van de merken waarvan wij zeggen "het is goed en degelijk". Bosch is een merk die eigenlijk voor gemak en comfort zorgt, ze hebben bijna alles op huishoudelijk gebied. Om even wat te noemen: wasautomaten, drogers, of een combinatie hiervan, afwasmachines, koelen en vriezen, fornuizen, afzuigkappen en nog veel meer. Ook voor een totaal overzicht kunt u op het Bosch logo klikken en een kijkje nemen op de Bosch site.

Hartwijk Bosch Vaatwasser Hartwijk Bosch Magnetron Hartwijk Bosch Stofzuiger Hartwijk Bosch Wasmachine Hartwijk Bosch Koelkast

 


           
Hartwijk beko logoVoor de zuinige en millieuvriendelijke portemonnee verkopen wij Beko.
Kwalitatief gezien goed voor mensen met een minder groot butget toch een complete keukeninrichting willen hebben.

Hartwijk Beko Droger  Hartwijk Beko Fornuis  Hartwijk Beko Magnetron  Hartwijk Beko Koelkast  Hartwijk Beko Wasmachine 

 


 


Hier boven hebben we maar enkele merken beschreven we hebben meer merken staan in de showroom en kunnen bijna alle merken leveren op het gebied van witgoed.