Tuingereedschap

Hartwijk tuingereedschapMet verkeerd gereedschap wordt het klussen zwaarder, tijdrovender en daardoor minder leuk. Dit geldt helemaal bij het tuinieren. Goed gereedschap is dan een must. Informeer bij onze doe het zelf specialisten of uw werk makkelijk gemaakt kan worden.

Gardena | Talen Tools | Karcher | Gardena | Brabantia

Hogedrukreinigers

Hartwijk hogedrukreinigersUw huis, tuin, auto, caravan of boot in een handomdraai ontdoen van het grove vuil? Met een hogedrukreiniger is dat zo gedaan. Er zijn zelfs accessoires beschikbaar die bijvoorbeeld zo uw verstopte leiding kan leegspuiten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

               

Sproei- & Spuitgereedschap

Hartwijk sproeigereedschapEen gieter is handig voor de kleine oppervlaktes, maar een tuin heeft nu eenmaal meer water nodig. Een tuinslang biedt uitkomst om het water te transporteren en de accesoires die wij aanbieden doen vervolgens de rest.

 
 

Tuinmachines

Hartwijk tuinmachinesEen heggenschaar of een elektrische heggenschaar, een grasmaaier of een gemotoriseerde grasmaaier, een bijl of een kettingzaag? Hoe groter de klus des te makkelijker uw keuze. Informeer bij onze vakspecialisten welke voor u de juiste is.

   

Tuinaccessoires

Hartwijk tuinaccessoiresEen tuin komt net als uw woning het mooiste naar voren met de juiste accessoires, zoals: afzettingsgaas, weerinstrumenten en regentonnen. Maar ook praktische accessoires als droogmolens en waslijnen zijn dingen die u bij uw doe het zelf specialist te vinden zijn.

 

Verder hebben wij alle onderhoudszaken voor uw tuin op voorraad zoals graszaad, onkruidbestijdingsmiddelen, potgrond, etc. etc.

Voor ons uitgebreide assortiment bezoekt u onze webshop